Derfor bør du ta en detox-kur

Detox-kur
Detox-kur
detox

DERFOR KAN DET VÆRE BRA Å TA EN DETOX-KUR

Føler du deg tung i kroppen? Stresset og lite opplagt? Da kan det føles godt å rense kroppen med en detox-kur.

En detox-kur kan gi deg mer overskudd, friskere hud eller en kickstart på vektnedgang

Etter en periode med mye fet mat, alkohol eller annen usunn mat kan det være godt å rense kroppen for avfallsstoffer, slik at man føler seg vell innvendig. Det finnes mange måter å rense kroppen. Blant annet finnes det ulike te-og urteblandinger, matvarer, drikkekurer, treningsmetoder og mye mer.

4 grunner til at en detox-kur kan være bra:

1. Mer overskudd

Man kan føle at man får mer overskudd av en detox-kur. Dette fordi kroppen lettere tar til seg næring fra den maten du spiser, og fordi fordøyelsen kan fungerer bedre.

2. Vektreduksjon

Mange opplever å gå ned i vekt gjennom en detox-kur. Ofte kan mye av dette skyldes at væskeopphopning i kroppen blir borte, altså at man mister vann. En detox-kur kan også være fin til å bruke som en kick-start på en slankekur da det kan gi motivasjon til å starte med blanke ark og en renset kropp.

Dersom du over lengre tid skiller ut- og bruker mer magnesium enn du tilfører, vil kroppen tære på magnesiumlagrene, noe som kan føre til at du opplever lette muskelkramper i bena eller andre symptomer på magnesiummangel. Magnesium bidrar til normal muskelfunksjon.

3. Bedre hud

Lever og nyrer er våre viktigste organer for avgiftning, men en del renses også gjennom huden og lungene. I begynnelsen av en detox-kur kan du få kviser og utslett. Disse vil forsvinne, og huden blir «freshere» og får ny glød.

4. Inspirasjon og motivasjon

Det å gi kroppen en skikkelig rens kan gi en følelse av velvære, og det kan inspirere deg til å spise sunnere og bedre, mosjonere mer og stresse mindre. «A cleaner inside for a more beautiful outside».

Hvis man ønsker å gjennomføre en detox-kur er det viktigste av alt å drikke nok vann gjennom dagen. Best effekt fås om man også spiser så rent og riktig som mulig, kutter alkohol og tobakk, og sørger for å svette ut gjennom treningsøkter og gjerne badstue.

Les mer om detox for kropp og hud her!

Behov: Detox, Mage og tarm
Innhold: 120 tabletter
Merke: New Nordic
kr 639
Innhold: 60 tabletter
Merke: Panacea
Behov: Detox, Kvinne, Mage og tarm, Vekt
kr 198
Innhold: 120 kapsler
Merke: Øvrige varer
kr 330
Hver 6. gratis
Merke: Sunkost Kosttilskudd
Behov: Vekt
Innhold: 60 tabletter
kr 199
Tomt på lager
Behov: Detox
Innhold: 1 stk
Merke: Øvrige varer
kr 299
Merke: MTD
Behov: Detox
Innhold: 7 stk
kr 239
Merke: MTD
Behov: Detox
Innhold: 250 ml
kr 379
Innhold: 120 tabletter
Merke: Oxy Tarm
Behov: Detox, Mage og tarm
kr 359
Merke: Oxy Tarm
Behov: Detox, Mage og tarm
Innhold: 15 stk
kr 199