
Kokos curry med laks og spinat
Kokosmelk er sunt, godt og kommer virkelig til sin rett i denne oppskriften. Smaker like godt som det ser ut!
INGREDIENSER
Nok til 3:
- 120 gram laks per person
- 1 ts Helios karri
- 1 ts Manna hvitløkspulver
- 0,5 ts Herbamare salt
- 3 ts RAW olje
Curry:
- 1 gul løk
- 2 fed hvitløk
- 3 gulrøtter
- 2-3 ss rød curry paste
- 2 ss soyasaus
- 3 dl Helios kokosmelk
- 1 lime
- 3 never frisk spinat
Tilbehør:
- Frisk koriander
- Lime
- Ris eller blomkålris
SLIK GJØR DU
Sett ovnen på 200 grader.
Bland sammen krydder og olje. Pensle laksen med dette og stek laksen midt i ovnen i 20 minutter.
Del opp løk, hvitløk og gulrøtter.
Hell litt olje i kjele og stek løk, hvitløk og gulrøtter til løken blir gylden. Tilsett krydder og kokosmelk. Kok opp og la det småkoke til laksen er ferdig. Smak til med lime og rør inn spinat rett før servering.
Hell curryen opp i skålen og topp den med laks og friske urter.