
Laksesalat med sorte bønner og mais
Når du ikke kan vente til fredag! Laks og tacokrydder gir denne salaten en herlig piff.
INGREDIENSER
- 100 g laks per person
- 2 ss Helios tacokrydder
- 2 bokser sorte bønner
- 2 glass Helios mais
- 1 rød paprika
- 1,5 dl koriander
- 1/2 - 1 jalapeno
- 1 rødløk
- 1 avokado
- 2 ss Helios gresskarkjerner
- Fetaost
Tilbehør:
- 1/2 lime, saften
- 2 ss RAW olje
- 1 fedd hvitløk
- 1/2 ts Helios spisskummen
- Herbamare salt og Manna pepper
SLIK GJØR DU
Sett stekeovnen på 200 grader.
Krydre laksen med tacokrydder og stek i 15–20 minutter.
Kutt opp grønnsakene.
Bland sammen ingrediensene til dressingen.
Bland inn dressingen og ha over fetaost.
Legg laks på toppen før du serverer.