
Loaded fries
INGREDIENSER
- 300 g sellerirot
- 1/2 eggehvite
- 2 ss maizena
- 2 ts Helios salt
- 1 ss Cocosa olje
- Ønsket Helios krydder
- 1 pk bacon
- 1 gul paprika
- 1 grønn paprika
- 2 stilker vårløk
- 1 avokado
- Cherrytomater
- Revet ost
SLIK GJØR DU
Sett ovnen på 220 grader varmluft.
Del selleriroten opp i tynne fries.
Visp sammen eggehvite, maizena og salt.
Ha halvparten av selleriroten i en plastikkpose. Hell eggehvite blandingen opp i posen. Ha resten oppi. Rist posen til alt er dekt av blandingen.
Ha det utover en bakeplate. Stek dem midt i ovnen i 10 minutter.
Ha over litt olje og krydder. Stek videre i 10 minutter.
Kutt opp bacon i terninger og stek det i en panne.
Kutt opp resten av grønnsakene i små biter.