
Vegetarlasagne med quinoa og chiafrø
Lasagne er en perfekt rett å servere til middag når storfamilien er samlet. Godt likt av alle – og du lager så mye du vil. Denne varianten med quinoa og chiafrø fortjener å bli smakt av mange!
INGREDIENSER
- 1 squash
- 1 gul løk
- 3 fedd hvitløk
- 3 store gulrøtter
- 200 gram sopp
- 2 dl Helios Quinoa
- 1 dl Helios chiafrø
- 100 gram Helios tomatpuré
- 1 boks Helios hakkede tomater
- 1 ss Helios tørket basilikum
- Helios salt og Manna pepper
- 1/2 liter Helios Økologisk Grønnsaksbuljong
- 250 gram cottage cheese
- 1 dl melk
- 1 ts Manna revet muskatnøtt
- 2 kuler frisk mozarella eller revet ost
- 1 ss Helios tørket oregano
SLIK GJØR DU
Start med å rive squash og gulrøtter på et rivjern. Finhakk løk, hvitløk og sopp.
Ha alle grønnsakene over i en panne, sammen med krydder og litt olje. Stek til grønnsakene faller sammen og vannet fordamper.
Skyll quinoaen som anvist på pakka.
Ha quinoa, chiafrø, hakkede tomater, tomatpure og grønnsakbuljong i pannen sammen med grønnsakene. La det småkoke i 15 minutter.
Sett ovnen på 220 grader.
Blend sammen cottage cheese, melk og muskatnøtt.
Ha grønnsaksblandingen over i en ildfastform. Topp med ostesausen og revet ost. Stekes midt i ovnen i ca. 15 minutter til osten er smeltet og fått en gylden farge.