Glutenfri marsipan- og kanelkake

Til en kake trenger du:

150 g smør
100 g Sukrin Gold
200 g
SukrinMarzipan
3 egg
70 g mandelmel
1 ts kanel
1 klype salt

Slik gjør du

1. Sett ovnen på 180 grader og kle en brødform med bakepapir.
2. Pisk sammen smør og Sukrin gold.
3. Riv marsipanen på et rivjern. Visp så inn marsipan, egg og krydder. Avslutt med mandelmelet.
4. Hell røren over i formen og stek midt i ovnen i 35 minutter.

Oppskrift/bilde av Desiree Andersen

Produkter i oppskriften
  1. Sukrin Gold 500 g
    Sukrin Sukrin Gold 500 g
    99,-
    På lager i nettbutikken
  2. SukrinMarzipan
    Sukrin SukrinMarzipan
    65,-
    På lager i nettbutikken
  3. Helios Ceylon Kanel stor
    Helios Helios Ceylon Kanel stor
    95,-
    På lager i nettbutikken