Glutenfri marsipan- og kanelkake
Glutenfri marsipan- og kanelkake
Glutenfri marsipan- og kanelkake

Glutenfri marsipan- og kanelkake

Til en kake trenger du:

150 g smør
100 g Sukrin gold
200 g
SukrinMarzipan
3 egg
70 g mandelmel fra Funksjonell mat
1 ts Helios kanel
1 klype salt

Slik gjør du

Sett ovnen på 180 grader og kle en brødform med bakepapir.
Pisk sammen smør og Sukrin gold.
Riv marsipanen på et rivjern. Visp så inn marsipan, egg og krydder. Avslutt med mandelmelet.
Hell røren over i formen og stek midt i ovnen i 35 minutter.

 

Oppskrift/bilde av Desiree Andersen

Produkter i oppskriften
  1. Sukrin Gold 500 g
    Funksjonell Mat Sukrin Gold 500 g
    89,-
    På lager i nettbutikken
  2. SukrinMarzipan
    Funksjonell Mat SukrinMarzipan
    64,-
    På lager i nettbutikken
  3. Mandelmel økologisk
    Funksjonell Mat Mandelmel økologisk
    164,-
    På lager i nettbutikken
  4. Helios Ceylon Kanel stor 50 gr
    Helios Helios Ceylon Kanel stor 50 gr
    69,-
    På lager i nettbutikken