Glutenfrie kokosmakroner
Glutenfrie kokosmakroner
Glutenfrie kokosmakroner

Glutenfrie kokosmakroner

Til 15 små trenger du:

2 eggehviter
100 g  Sukrinmelis
1 ts Helios vaniljepulver 
130 g kokosmasse

Slik gjør du

Pisk sammen eggehviter og Sukrinmelis.
Rør inn vanilje og kokosmasse.
Sett ovnen på 175 grader.
Fordel røren utover et stekebrett med en spiseskje. Du skal få ca. 15 topper.
Stekes i 12–15 minutter – til de begynner å bli litt gylne i kantene. 

 

Oppskrift/bilde av Desiree Andersen

Produkter i oppskriften
  1. Sukrinmelis 400 g
    Funksjonell Mat Sukrinmelis 400 g
    89,-
    På lager i nettbutikken
  2. Helios Bourbon Vaniljepulver 10 gr
    Helios Helios Bourbon Vaniljepulver 10 gr
    145,-
    På lager i nettbutikken
  3. Manna Kokosmasse
    Manna Manna Kokosmasse
    45,-
    På lager i nettbutikken