Glutenfrie kokosmakroner

Til 15 små trenger du:

2 eggehviter
100 g  Sukrinmelis
1 ts vaniljepulver 
130 g kokosmasse

Slik gjør du

1. Pisk sammen eggehviter og Sukrinmelis
2. Rør inn vanilje og kokosmasse
3. Sett ovnen på 175 grader
4. Fordel røren utover et stekebrett med en spiseskje. Du skal få ca. 15 topper
5. Stekes i 12–15 minutter – til de begynner å bli litt gylne i kantene

Oppskrift/bilde av Desiree Andersen

Produkter i oppskriften
  1. Sukrinmelis 400 g
    Sukrin Sukrinmelis 400 g
    95,-
    På lager i nettbutikken
  2. Helios Bourbon Vaniljepulver 10 gr
    Helios Helios Bourbon Vaniljepulver 10 gr
    165,-
    På lager i nettbutikken
  3. Manna Kokosmasse
    Manna Manna Kokosmasse
    59,-
    På lager i nettbutikken