Kikertpannekaker med fyll
Pannekaker til lunsj – går det an da? Klart det! Her har vi kikerter i røren, og masse deilig fyll. Vel bekomme!
Ingredienser
Røre til 5 pannekaker:
- 200 gram kikerter fra boks
- 4 dl lettmelk
- 2 dl siktet speltmel
- ½ ts salt
- 2 egg
- 25 g smør
Fyll per pannekake:
- 100 gram stekt kyllingbryst
- 1 ss grønn Pesto
- Frisk spinat
- Paprika i strimer
- 50 gram fetaost
- 1 blad hjertesalat
- 6 små tomater
- Frisk basilikum
- Litt rødløk
- 1 ss pinjekjerner
- ½ most avokado
- Frisk ruccola
- 4 skiver spekeskinke
Slik gjør du
1. Skyll kikertene.
2. Hell kikerter i en blender sammen med melk, og blend helt jevnt.
3. Tilsett mel og salt, og pisk godt sammen.
4. Tilsett eggene og rør til en jevn røre.
5. Ha litt smør i en panne og stek tynne pannekaker helt til de blir gylne.
6. Stek kyllingbryst så kjøttet blir gjennomstekt
7. Skjær paprika og løk i strimler. Del tomater i passene biter
Fyll pannekaker fylt med kylling, spekeskinke, salat, spinat, grønnsaker, pesto, feta og pinjekjerner og kos deg!