Kikertpannekaker med fyll

Pannekaker til lunsj – går det an da? Klart det! Her har vi kikerter i røren, og masse deilig fyll. Vel bekomme! 


INGREDIENSER

Røre til 5 pannekaker: 

  • 200 gram Manna kikerter fra boks 
  • 4 dl lettmelk  
  • 2 dl siktet speltmel fra Holli Mølle 
  • ½ ts salt 
  • 2 egg 
  • 25 g smør

Fyll per pannekake: 

  • 100 gram stekt kyllingbryst 
  • 1 ss Helios Pesto 
  • Frisk spinat 
  • Paprika i strimer 
  • 50 gram fetaost 
  • 1 blad hjertesalat 
  • 6 små tomater 
  • Frisk basilikum 
  • Litt rødløk 
  • 1 ss pinjekjerner 
  • ½ most avokado 
  • Frisk ruccola 
  • 4 skiver spekeskinke 

SLIK GJØR DU

Skyll kikertene.  
Hell kikerter i en blender sammen med melk, og blend helt jevnt.  
Tilsett mel og salt, og pisk godt sammen.  
Tilsett eggene og rør til en jevn røre.  
Ha litt smør i en panne og stek tynne pannekaker helt til de blir gylne.  

Stek kyllingbryst så kjøttet blir gjennomstekt 
Skjær paprika og løk i strimler 
Del tomater i passene biter 

Spis pannekaker fylt med kylling, spekeskinke, salat, spinat, grønnsaker, pesto, feta og pinjekjerner.

Produkter i oppskriften
  1. Manna Kikerter i lake
    Manna Manna Kikerter i lake
    25,-
    På lager i nettbutikken
  2. Speltmel, siktet
    Manna Speltmel, siktet
    48,-
    På lager i nettbutikken
  3. Helios grønn pesto økologisk 130 gr
    Helios Helios grønn pesto økologisk 130 gr
    55,-
    På lager i nettbutikken